Sistem solar nga Sonnenkraft® Comfort E
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Muqa Compani
Me 11.05.2013
Comfort E - Sistemi i energjisë diellore është zgjidhje me kosto më efektive në qoftë se energjia diellore do të përdoret për të dy qëllimet - me ujë të nxehtë dhe ngrohje qendrore. Ky sistem përbëhet nga kujtesa PSR-E-së me efikasitetit të lartë, pompa dhe grup inteligjent i modulit për ujë të freskët. Me këtë sistem arrini të mbuloni deri në 30% të ngrohjes dhe deri në 80% të nevojave të ujit të nxehtë në familje. Mund të ngroh edhe pishina
Tel: 044 266 624
Telefoni:
500