Rezultatet 1 - 7 nga 7
 • 0shpallje
  Depo e Materialit Ndertimore. Ofrojme: material ndertimore, vegla Pune, fasada, Llaqe, njgyra dhe sh
  Tel: 044133 413
  Verbovc P.N
  Viti, 61000
  Regjistruar ne: Ndërtim , Depo Ndërtimi Ndërtim , Tjetër
 • 0shpallje
  . Nadarje te Parcelave . Percaktimi i kufijve te parcelave . Nderrtim Kulture . Matje te Ndertesave
  Tel: 044 77 44 77
  Shaban Paluxha Nr.9
  Prishtinë, 10000
  Regjistruar ne: Ndërtim , Tjetër
 • 0shpallje
  prodhojm gelqere te shuar dhe pa shuar
  Tel: 044392423
  suharek
  Therandë,
  Regjistruar ne: Ndërtim , Tjetër
 • 0shpallje
  Shitjen dhe Distribuimin e ngjyrës, ngjitësit, për industrinë e letrës , kartonit, natronit. Sh
  Tel: +377(0)44/810-988
  Edmond Hoxha 126/1
  Prishtinë, 10000
  Regjistruar ne: Ndërtim , Tjetër
 • 0shpallje
  Percaktimi i kufirit nga te dhenat kadastrale. Rilevim. Piketim. Ndarje dhe bashkim te parcelave. Pu
  Tel: 044-049/ 303-269
  Remzi Ademaj, Ob.Afarist 34. Kati 2, Prizren-Kosove
  Prizren, 20000
  Regjistruar ne: Ndërtim , Tjetër
 • 1 shpallje
  Fabrika e Armature Bëjm te gjitha prodhimet e rrjetave te armatures per ndertim si dhe rrethoja te
  Tel: +377 44 506 541
  Mark Malota p.n
  Gjakovë, 50000
  Regjistruar ne: Ndërtim , Tjetër
 • 0shpallje
  ofrojm keto sherbime izolimin me kondor dhe nivelizimin fer beton podrumave garazhave te shtepiave l
  Tel: 045433020

  Prishtinë,
  Regjistruar ne: Ndërtim , Tjetër