Rezultatet 1 - 1 nga 1
 • 0shpallje
  BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (BIT) është kompania udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe sh
  Tel: +37745 / 483 - 333
  Rr.Fisnik Ibrahimit - Prishtinë
  Prishtinë, 10000
  Regjistruar ne: Elektronikë , Print & fotokopje